Verzekeringen, hypotheken en pensioenen

Over BeneVia

BeneVia Adviesgroep is één van de vijftig grootste assurantietussenpersonen van Nederland. In Heinenoord, Dordrecht, 's-Gravendeel, Strijen en Sliedrecht vindt u onze vestigingen.

Diensten

BeneVia is een onafhankelijke financiële dienstverlener die opereert op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het allround bedrijf kan u adviseren op het gebied van: Kortom, een diversiteit aan activiteiten. Op alle terreinen zijn de diverse specialisten u van dienst. De alles onder één dak service van BeneVia is voor u buitengewoon gemakkelijk.

Visie

Bij BeneVia staat de klant centraal. Wij zetten ons in om onze relaties persoonlijk, betrokken en met kennis van zaken te begeleiden en te adviseren. Onze insteek is om elke relatie individueel en persoonlijk bij te staan, zodat u een op maat gemaakt pakket van financiële diensten ontvangt. BeneVia is een professionele organisatie, die opereert vanuit de gedachte dat een onafhankelijk advies het betrouwbaarste advies is.

Onze werkwijze

De werkwijze van BeneVia Adviesgroep kenmerkt zich door een hoge vakbekwaamheid gecombineerd met een persoonlijke band met haar cliënten. De medewerkers hebben het verantwoordelijkheidsgevoel om de belangen van de cliënten naar beste kunnen te behartigen. In de praktijk betekent dit voor u, dat een van onze medewerkers u uitvoerig informeert en adviseert over de diverse mogelijkheden in uw persoonlijke situatie.

Na het eerste -/kennismakingsgesprek wordt er een inventarisatie gemaakt van uw wensen en uw huidige vermogens- en verzekeringssituatie. Dit gesprek neemt ongeveer een uur van uw tijd in beslag. Kort, helder en bondig dus. Op grond van uw situatie wordt door de adviseur een uitgebreide analyse gemaakt. Jarenlange ervaring, computervergelijkingsapparatuur, vele specialisten op het terrein van onder meer schadeverzekeringen, levensverzekeringen, sparen, beleggen en pensioenen geven mede invulling aan een voor u optimaal voorstel. In een vervolggesprek zal dit voorstel worden gepresenteerd.

In deze analyse staat uw persoonlijke situatie centraal. Inkomen, vooruitzichten, kinderen, toekomstplannen enzovoort, bepalen het uiteindelijke voorstel.

Vervolgens wordt er gekeken welke maatschappijen het meest geschikt zijn en welke producten daarbij passen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Wanneer door de adviseur en de betreffende analisten keuzes zijn gemaakt, wordt er een helder voorstel geformuleerd. In veel gevallen heeft de geschiedenis bewezen dat optimalisatie mogelijk was. Wanneer toevalligerwijs reeds een optimale situatie bestaat wordt dat ook door de adviseur aangegeven.

Meestal gaat men er ten onrechte vanuit, dat deze optimale manier van verzekeren meer zal kosten dan uw huidige situatie. In de praktijk blijkt dat velen voordeliger uit waren. Is het niet voor nu, dan wel in de toekomst, in geval van schade en/of voor betere rendementen op spaarvoorzieningen.


BeneVia - Postbus 3205, 3274 ZG, Heinenoord - Contactgegevens - Disclaimer